StudentenWerk opent 20e vestiging in het land:

Door StudentenWerk op 30-11-2010
0 reacties | 3970 views

Na Breda nu Enschede aan de beurt!

Lieten we vorige maand nog weten dat we de deuren in Breda hebben geopend, inmiddels kunnen we melden dat nu ook de provincie Overijssel een StudentenWerk vestiging rijker is: op 3 januari 2011 vindt de officiële opening van de 20e StudentenWerk vestiging plaats in Enschede!


StudentenWerk Enschede

 

Het nieuwe pand van StudentenWerk in Enschede bevindt zich op de Nijverheidsstraat 1

 

Met landelijke dekking nu online én fysiek bereikbaar

De studenten in de provincie Overijssel konden tot nu toe altijd terecht bij StudentenWerk Arnhem en Zwolle. Chantal Janse, operationeel manager StudentenWerk: “Het is niet zo dat we nu pas de markt van Enschede ontdekken. We bieden al jaren bijbanen aan in deze stad. We zijn natuurlijk ook een uitzendbureau dat zich allereerst focust op werving via het internet. Maar nu er een vestiging komt in Enschede hoeven veel studenten niet meer de trein te pakken naar Arnhem voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Nu kunnen ze met de fiets. En dat is voor ons de betekenis van landelijke dekking; fysiek bereikbaar zijn voor sollicitanten.”

 

Enschede is in het verleden meerdere malen uitgeroepen tot dé studentenstad van Nederland. Het heeft een bruisend uitgaansleven met veel kroegen, eetcafés en poppodia. In totaal wonen er ruim 20.000 studenten, wat ruim 15% is van de bevolking van Enschede.

Headlines nieuwsbrief november:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie