studentenwerk opent 19e vestiging in het land

Door StudentenWerk Nieuwsbrief op 29-10-2010
0 reacties | 3825 views

Best wel trots zijn we. Vorige week openden we onze 19e vestiging alweer in het land, dit keer in de ‘Parel van het Zuiden’. Bredase jongeren die graag hun bijbaantje online zoeken, hoeven hun toevlucht vanaf nu niet meer te vinden in onpersoonlijke vacaturebanken.

 

Vestiging Breda

 

Breda was een bewuste keuze. Na de vestigingen in Eindhoven en Tilburg, is Breda ook een belangrijke studentenstad geworden. Het heeft weliswaar geen universiteit, maar het studentenleven bruist er niet minder om, onder andere door de Hogeschool voor Toerisme & Verkeer  (NHTV), de Koninklijke Landmacht en kunstacademie Sint Joost.

 

Een stad met kansen

Mark Luijten,  directeur Zuid Nederland: “Door de marktontwikkelingen en de potentie van deze  studentenstad waren we al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie en deze hebben we eindelijk gevonden. De concurrentie is hier de laatste maanden minder geworden, aangezien twee van onze directe concurrenten hun vestigingen aan het sluiten zijn. Voor ons biedt dit uiteraard extra kansen. Momenteel is er zeer veel vraag naar kandidaten voor de klantenservice, administratief werk, maar ook koeriers en winkel personeel zijn veel gevraagd. Ook het feit dat Cendris, een belangrijke klant van StudentenWerk, een vestiging in Breda heeft speelt mee.”

 

De Bredase vestiging zit op een karakteristieke locatie in het centrum van de stad, vlak aan de oude haven die een aantal jaren geleden nog volledig is gerenoveerd. Maar de vestiging is niet bedoeld om zomaar naar binnen te lopen. Het principe van StudentenWerk is dat studenten online solliciteren en pas daarna voor intake gesprek op de vestiging komen. En dat blijft zo.

 

Maar wie even een kijkje wil nemen is natuurlijk van harte welkom!

 

 

Headlines nieuwsbrief oktober:

 

De top 5 Populairste HR Marketing tools: Web 2.0 is niet meer weg te denken

 

Whitepaper: Milennials en Social Media, een must read voor managers

 

Matcht uw manier van leidinggeven wel met de wensen van de generatie Y?

 

Wie is toch generatie Z en hoe gedragen ze zich op de werkvloer?

 

Coverstory Flexmarkt: StudentenWerk wordt aan de tand gevoeld  

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie