Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage lopen als recruiter bij YoungCapital Leeuwarden

Als stagiaire ben jij niet 'de stagiair' maar, draai jij volledig mee en ben jij voor een aantal projecten eindverantwoordelijk.

32 - 40 uur per week
€450 Per maand

Wat ga je doen?

YoungCapital is voor jou the place to be. Met een stage als recruiter bij YoungCapital Leeuwarden leer jij alles van het recruitment proces en daarna en ben jij zeker niet 'de stagiair'. Denk je dat je je alleen bezig houdt met Werving & Selectie? Wrong! De administratie, het relatiebeheer, verzuim en nog veel meer komt hier bij kijken.

Wie ben jij?

Yes, je leest het al: jouw social & admin skills komen in veel verschillende taken aan bod. Daarom ben jij flexibel, sociaal en je denkt in mogelijkheden! Jouw mbo- of hbo-studie sluit hier goed op aan. Je gaat in gesprek met klant en kandidaat om de juiste match te maken. Je schrijft werkinstructies, je screent kandidaten en zorgt dat alle administratie in orde is zodat ze met het juiste arbeidscontract kunnen starten. Eenmaal aangenomen en gestart, dan stopt het contact niet. Als relatiebeheerder evalueer jij met je kandidaat hoe het gaat en of hij bijvoorbeeld goede voortgang maakt voor zijn interne opleiding. Misschien maak je het wel mee dat jouw kandidaat met verlof gaat of ziek raakt. Ook dit ga jij met je stagebegeleider oppakken. 

Wat betekent stage lopen als recruiter bij YoungCapital?

  • Het recruitment proces zelfstandig oppakken van A tot Z;
  • Administratieve werkzaamheden m.b.t. screening, verzuim en verlof;
  • Werken in een open cultuur en een hecht team dat altijd in is voor een borreltje of potje tafeltennis; Work hard, play hard!

Werkdagen- en tijden

Je kunt minimaal 28 uur per week werken op het kantoor in Leeuwarden (naast het station)! De werktijden zijn van 09.00 tot 17.30 uur. Heb je tentamenweken? Dan houden we daar rekening mee en kun je best wat schuiven in je rooster. 

Wat wij bieden

  • Een stagevergoeding van € 450 bruto per maand (obv 40 uur);
  • Het werken in open en transparante werkomgeving;
  • Veel ruimte om gewoon te doen: fouten maken mag;
  • En niet onbelangrijk; gezellige vrijmibo's!

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Wát jouw kracht ook is, jij weet waar jij goed in bent;
  • Je kunt minimaal 28 uur per week stage lopen.

Solliciteren

Volg jij een studie als intercedent, HRM of zelf iets anders wat hier op aansluit? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' of mail naar d.miedema@youngcapital.nl

Extra informatie

Dit betreft een meewerkstage en geen afstudeeronderzoek.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Leeuwarden
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€450 Per maand
Verantwoordelijk voor
Jij behandelt nieuwe sollicitaties van sollicitatie tot aanname!

We heten wel StudentenWerk, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.