Contact / Vestigingen > Studentenuitzendbureau Zwolle

YoungCapital studenten uitzendbureau Zwolle

StudentenWerk is onderdeel van YoungCapital


Regiokantoor Zwolle

Sassenstraat 37
8011 PB Zwolle
Tel: (+31) 038 - 425 0710
E-mail: zwolle@studentenwerk.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier uw route naar ons studentenuitzendbureau in Zwolle
Klik hier om naar het uitzendbureau van YoungCapital in Zwolle te gaan.

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Zwolle voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

038 – 425 0710


Ben je student?

En zoek je een bijbaan of vakantiewerk naast je studie?

Schrijf je nu in

Routebeschrijving YoungCapital Zwolle


Met de auto

Vanuit richting Amersfoort/Utrecht (A28):

Als u vanuit Amersfoort komt (A28) neemt u de afslag Zwolle centrum vervolgens gaat u rechts de katerdijk op. Bij de stoplichten gaat u rechts de Pannekoekendijk op. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor). Bij de eerst volgende stoplichten neemt u de afslag links u zit dan op de Emmawijk.. De Emmawijk gaat over in de Burgermeester van Roijensingel. U blijft parallel aan het water rijden totdat u aan uw rechterhand de parkeerplaats Burgermeester van Roijensingel ziet. Hier kunt u het best parkeren. Te voet steekt u de weg over. U gaat links het bruggetje over , vervolgens gaat u links de Sassenpoort onderdoor. U blijft rechtdoor lopen totdat u op de hoek YoungCapital ziet.

vanuit Meppel/Assen:

U rijdt op de A28/E232. Neem de afslag Zwolle-Centrum(19) richting Burgemeester Roelenweg. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf de Burgemeester Roelenweg op. Op de rotonde neemt u de 1ste afslag(rechts) naar de Pannekoekendijk. Na ongeveer 250 meter neemt u op de rotonde de 3e afslag naar de Kamperpoortenbrug. Na 230 meter neemt u de eerste afslag naar rechts naar de Eekwal. Vervolgens slaat linksaf naar de Luttekestraat straat. Na 120 meter neemt u de 1e afslag rechts de Blijmarkt op. Hierna volgt u de weg voor 100 meter naar de Koesstraat. Na 100 meter slaat u linksaf naar de Bloemendalstraat. Op de Bloemendalstraat neemt u de eerste afslag rechts het Bethlehemplein op. Vervolgens volgt u deze weg naar de Sassenstraat waar u YoungCapital Zwolle aan uw linkerhand vindt.

Vanuit richting Groningen (A28):

Als u vanuit Groningen komt (A28) neemt u de afslag Zwolle centrum vervolgens gaat u links de Burgermeester Roelenweg op. De rotonde neemt u rechts, u zit dan op de Pannekoekendijk. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde (rechtdoor). Bij de eerst volgende stoplichten neemt u de afslag links u zit dan op de Emmawijk.. De Emmawijk gaat over in de Burgermeester van Roijensingel. U blijft parallel aan het water rijden totdat u aan uw rechterhand de parkeerplaats Burgermeester van Roijensingel ziet. Hier kunt u het best parkeren. Te voet steekt u de weg over. U gaat links het bruggetje over, vervolgens gaat u links de Sassenpoort onderdoor. U blijft rechtdoor lopen totdat u op de hoek YoungCapital ziet.

Vanuit richting Deventer (N337):

Als u vanuit richting Deventer (n337) Zwolle binnen rijdt, komt u op de Ijsselallee.,Rij op de Ijsselallee alsmaar rechtdoor totdat u bij de 5e stoplichten rechtsaf kan de Nieuwe Veerallee op (op de hoek ziet u het Ecodrome). Vervolgens gaat u bij de 3e stoplichten rechts (richting de Weezenlanden) . U zit dan op de Emmawijk. De Emmawijk gaat over in de Burgermeester van Roijensingel. U blijft parallel aan het water rijden totdat u aan uw rechterhand de parkeerplaats Burgermeester van Roijensingel ziet. Hier kunt u het best parkeren. Te voet steekt u de weg over. U gaat links het bruggetje over, vervolgens gaat u links de Sassenpoort onderdoor. U blijft rechtdoor lopen totdat u op de hoek YoungCapital ziet.

Vanuit richting Raalte (N35):

Als u vanuit richting Raalte(n35) Zwolle binnen rijdt, neem dan bij de eerste stoplichten de afslag links de Oldeneelallee op. Ga vervolgens bij de 3e stoplichten rechts de Ijsselallee op. Rij op de Ijsselallee alsmaar rechtdoor totdat u bij de 4e stoplichten rechtsaf kan de Nieuwe Veerallee op (op de hoek ziet u het Ecodrome). Vervolgens gaat u bij de 3e stoplichten rechts (richting de Weezenlanden) . U rijdt dan op de Emmawijk. De Emmawijk gaat over in de Burgermeester van Roijensingel. U blijft parallel aan het water rijden totdat u aan uw rechterhand de parkeerplaats Burgermeester van Roijensingel ziet. Hier kunt u het best parkeren. Te voet steekt u de weg over. U gaat links het bruggetje over, vervolgens gaat u links de Sassenpoort onderdoor. U blijft rechtdoor lopen totdat u op de hoek YoungCapital ziet.


Met het Openbaar Vervoer
Neem de trein naar treinstation Zwolle. Vanaf treinstation kunt u met de bus (lijn 4) het beste YoungCapital Zwolle bereiken. U stapt uit bij de halte Sassenpoort. Vervolgens vertrekt u in noordoostelijke richting op de Sassenstraat. Na ongeveer 50 meter vindt u YoungCapital aan uw rechter hand.

Het is ook mogelijk om vanaf treinstation Zwolle in 10 minuten naar YoungCapital Zwolle te lopen:
Op het Stationsplein vertrekt u in noordelijke richting. Op de rotonde neemt u de 2e afslag de Stationsweg op. Deze loopt u af (270 meter) en op de kruising aan het water slaat u rechtsaf de Burgemeester van Roijensingel op. Vervolgens neemt u de eerste afslag naar links het water over. Na 100 meter slaat u linksaf naar de Sassenpoort en vervolgt u uw weg op de Sassenstraat. Na ongeveer 30 meter vind u YoungCapital Zwolle aan uw rechter hand

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Zwolle op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.