Recruitment van IT professionals

Tegenwoordig is het steeds moeilijker om parttime of fulltime IT-personeel te vinden. Wilt u met deze doelgroep in contact komen al voor het moment van afstuderen? CN IT is een zusterorganisatie van StudentenWerk en is dé specialist in de werving van jong IT-talent.

 

Wij werven IT-talent via een breed online netwerk

CN IT selecteert en volgt veelbelovende IT-studenten al tijdens hun studie. CN IT heeft toegang tot de grootste studentendatabase van Nederland. Deze centrale database biedt CN IT de mogelijkheid om o.a. programmeurs, systeembeheerders, helpdeskmedewerkers en consultants te recruiten voor uw organisatie.
U heeft hiermee een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt. U kunt namelijk als eerste kennis maken met jong IT-talent.

 

Wij volgen jong talent van starter tot Young Professional

Starters vinden via CN IT een eerste baan. Vervolgens blijven we jong talent volgen en zien ze doorgroeien naar 'young professionals'. Ambitieuze kandidaten met relevante werkervaring worden door onze consultants intensief begeleid en enkele jaren later opnieuw geselecteerd voor een volgende uitdaging. Met deze versmelting van technologieën en processen wordt een efficiëntieslag in het wervingproces bewerkstelligd.

Bereken mijn tarief voor
IT personeel en e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens