Wij werven supersnel vakantiekrachten voor uw bedrijf

Wij brengen u in contact met het beste jonge talent dat er is. Onze studenten zijn perfect in te zetten als vakantiekracht. Gemotiveerd, flexibel én heel snel ingewerkt. Doe er uw voordeel mee!

Bespaar tot 20% kosten tijdens de zomermaanden
Van 1 juni tot 1 september vallen de reserveringen, zoals vakantiedagen, lager uit dan in andere periodes. Door vakantiekrachten in te huren, bespaart u gemiddeld 20% t.o.v. reguliere uitzendkrachten. U krijgt jong talent én profiteert van een lagere prijs!

Fulltime en parttime inzetbaar
Door slimme zoekmachinemarketing hebben wij de grootste jongerendatabase van Nederland opgebouwd. Wij weten van meer dan 5 miljoen talenten precies wat ze kunnen. En ook dat ze kunnen. Want met de YoungCapital App zien wij realtime welke kandidaten beschikbaar zijn. Daardoor kunnen onze vakantiekrachten in de meeste gevallen dezelfde dag nog bij u aan de slag. Heeft u dus een spoedklus of heeft u zo snel mogelijk een invalskracht nodig? Neem contact met ons op, wij zorgen voor razendsnelle invulling van uw vacature.

Nieuwsgierig geworden?
Benieuwd hoe voordelig onze vakantiekrachten zijn? Vul het formulier hiernaast in en we sturen u vrijblijvend een offerte. Of stuur ons direct uw vacature.

Wij vinden al 16 jaar de beste vakantiekrachten voor onze klanten!

Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens


Jongeren zijn online

En daar spelen we op in; met ons uitgebreide netwerk van vacaturesites en jobboards staan wij bij elke zoekopdracht bovenaan.

Of het nu gaat om een bijbaan, vakantiewerk, een startersfunctie of een traineeship. Zo groeit onze database elke week met ruim 10.000 slimme studenten, afgestudeerden en young professionals.

Wij brengen veelbelovende talenten en bedrijven bij elkaar.

Heeft u vakantiekrachten nodig? Waar wacht u nog op!