De grootste studentendatabase van Nederland

Het unieke van StudentenWerk is haar centrale database waarin de gegevens van onze 20 niche sites, stuk voor stuk gespecialiseerd in de doelgroep jong talent, worden gebundeld. Deze database geeft toegang aan een totale populatie van ruim 4,5 miljoen ingeschreven kandidaten, waarmee ze StudentenWerk voorziet in landelijke dekking.

Grootste Studentendatabase Nederland

Wekelijks 4.000 nieuwe inschrijvingen uit alle studierichtingen
Wekelijks schrijven zich 4.000 nieuwe kandidaten bij ons in, die alle studierichtingen vertegenwoordigen. Van economisch tot financieel en van ICT tot zorg. Uit ervaringscijfers merken we op dat het aantal nieuwe inschrijvingen vrijwel onafhankelijk is van de economische conjunctuur. Ook in de komende krapte van hoog opgeleide medewerkers kunnen we u continuïteit bieden in kwantiteit en vooral in kwaliteit van geschikte kandidaten.

Wij werven onze kandidaten uitsluitend via ons eigen online netwerk
Internet is dus hét wervingskanaal dat StudentenWerk inzet om haar klant van kandidaten te voorzien. Wij zijn niet afhankelijk van algemene websites als Nationale Vacaturebank en Monsterboard. Middels onze inhouse SEO- en online marketingtechnieken zorgen wij ervoor dat uw vacatures het hoogste scoren in de zoekresultaten op het web.

Ons online netwerk:

Meer informatie?
Stuur mij de
StudentenWerk brochure

*
*
*