Martine van Weeren - Recruiter

Uitzenden via StudentenWerk.nl

StudentenWerk.nl is een jobboard van uitzendbureau YoungCapital, dé marktleider in het uitzenden van studenten, starters en young professionals. Plaatst u een vacature via StudentenWerk.nl, dan zorgt YoungCapital voor het vinden van de juiste match.

De voordelen van uitzenden

  • Geen bergen sollicitatiebrieven doorspitten, u kiest de beste CV’s uit onze allerbeste selectie.
  • Korte sollicitatiegesprekken. U kijkt alleen of het klikt, wij zorgen voor een strenge screening.
  • Zekerheid: de juiste mensen op de tijden dat u ze nodig heeft. Ook fulltime!
  • Flexibiliteit: zet uitzendkrachten in op elk gewenst moment.
  • Kostenbesparing: u betaalt alleen voor de gewerkte uren. Ook bij ziekte.
  • Geen administratieve rompslomp: wij verzorgen de loonbetaling en de loonadministratie.

Jongeren bevinden zich online
Bijna 100% van onze doelgroep oriënteert zich online op de arbeidsmarkt. Uit onderzoek blijkt dat jongeren nauwelijks meer langs inloopvestigingen van uitzendbureaus gaan. Ze willen graag zelf een baan selecteren, in plaats van een beperkt aantal banen aangeboden krijgen.

Online recruitment: onze expertise
YoungCapital heeft ruim vijftien jaar ervaring in e-recruitment; wij werven onze kandidaten uitsluitend online. Onze expertise in SEO (zoekmachineoptimalisatie) en online marketing zorgt ervoor dat scholieren, studenten en young professionals zich inschrijven op een van onze jobboards: het netwerk van YoungCapital. Met één druk op de knop bereiken wij 1,2 miljoen werkzoekenden. Hieruit selecteren onze ervaren recruiters voor u de allerbeste kandidaten.

Volledige en actuele profielen
De profielen van de kandidaten in onze database zijn zeer uitgebreid en worden continu door henzelf actueel gehouden. Op deze manier maken wij voor u de beste selectie.

Een uitgebreide selectie helpt u aan de juiste match!
Ons doel is de juiste match voor u te maken. Een juiste match is afhankelijk van een goede voorselectie. Bekijk de stappen van onze uitgebreide selectie.

Meer informatie?
Stuur mij de
StudentenWerk brochure

*
*
*