Ervaren en gemotiveerd winkelpersoneel

StudentenWerk heeft jarenlange ervaring met het inzetten van winkelmedewerkers bij organisaties als o.a. KPN, La Place, V&D, Hi, Gamma, Paradigit, T Mobile, Zara, Bjorn Borg, de Bijenkorf, DMG en Makro. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte over de specifieke eisen die gesteld worden in de branche en uitstekend in staat om geschikte medewerkers voor uw organisatie te rekruteren

"Ik kies voor mensen van StudentenWerk, omdat ze kwalitatief bij Perry Sport passen. Door de goede voorselectie steek ik de helft minder tijd in sollicitatiegesprekken dan normaal."

Mike ten Mohmer - Storemanager bij Perry Sport

Gespecialiseerde recruiters met retailkennis en ervaring
StudentenWerk beschikt over een gespecialiseerde business unit waar dedicated recruiters met een retail-specialisatie uitsluitend winkelpersoneel werven en selecteren, voor parttime- en fulltime functies.

StudentenWerk brengt u o.a. in contact met:
  • Verkoopmedewerkers;
  • Kassamedewerkers;
  • Vulploegmedewerkers;
  • Servicebaliemedewerkers.

Met onze flexpools kunt u uw pieken en dalen beter managen
Voor organisaties die last hebben van pieken en dalen in de bezetting heeft StudentenWerk een kant-en-klare oplossing. Onze retailpools bestaan uit groepen van representatieve en gemotiveerde uitzendkrachten met retailervaring, die uitstekend inzetbaar zijn als winkelpersoneel. Ideaal tijdens de vakantieperiode, de feestdagen of ter vervanging bij ziekte of zwangerschapsverlof. Met ons systeem Poolmanagement 2.0 kunt u gemakkelijk, online en direct schakelen.

StudentenWerk flexibiliseert het winkelnetwerk van KPN
StudentenWerk beheert een pool van 350 medewerkers voor de verschillende labels van KPN. Daarnaast dragen we zorg voor de instroom van fulltime winkelmedewerkers en shopmanagers. Klik hieronder op de case voor KPN voor een vergroting of ga voor meer klantenervaringen direct door naar onze cases- en referentiespagina.

Klik op het plaatje om het beeld te vergroten.
Case specialisatie retail StudentenWerk

Winkelpersoneel? Bereken mijn tarief en e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens