Servicegericht en gecertificeerd horecapersoneel

Bent u op zoek naar gemotiveerd en flexibel horeca- en cateringpersoneel? StudentenWerk biedt u servicegerichte horeca- en cateringmedewerkers. Onze uitzendkrachten zijn beschikbaar voor kortlopende klussen, avonddiensten en in de weekenden.

"Van de 10 hostessen werken er nu 6 via StudentenWerk. De werkwijze van StudentenWerk is erg professioneel. Dit zie je terug in de houding van de dames."

Frouke Stad - Account manager bij Endemol

Onze uitzendkrachten zijn HACCP-gecertificeerd en servicegericht

Onze horeca- en cateringmedewerkers worden standaard gescreend en getraind voordat we ze uitzenden. Via een gepersonaliseerd e-learningprogramma halen onze kandidaten hun HACCP-certificatie. Zo weet u zeker dat uw medewerkers met de juiste werkkleding, kennis van zaken en een servicegerichte houding op de werkvloer staan.


Meer flexibiliteit met onze horeca flexpools

Werkt u met veel pieken en dalen? Dan wilt u een partner die met u meedenkt en ad hoc aanvragen direct beantwoord. Met ons systeem Poolmanagement 2.0 kunt u gemakkelijk, online en direct schakelen. U maakt daarbij gebruik van een vaste pool van ingewerkte flexmedewerkers, die direct inzetbaar zijn.


De flexibele schil van Avenance bestaat voor 50% uit StudentenWerk uitzendkrachten

Voor Avenance, behorend tot de top 10 grootste cateraars van Nederland, hebben we een landelijke pool van 500 HACCP-gecertificeerde cateringmedewerkers geworven en opgeleid.
Klik op de case hieronder voor een vergroting of ga voor meer klantenervaringen direct door naar onze
cases- en referentiespagina.


Klik op het plaatje om het beeld te vergroten Specialisatie Horeca catering StudentenWerk


Cateringpersoneel?
Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens