Wij bieden u callcenterpersoneel op maat

De contact center branche blijft groeien en is constant in beweging. Zowel inhouse callcenters als facilitaire callcenters vormen steeds meer het hart van organisaties. StudentenWerk ondersteunt u hierbij op het gebied van werving en selectie van callcenterpersoneel, alsmede het bieden van HR totaaloplossingen op maat.

"Uitzendkrachten van StudentenWerk hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dat zie je terug in weinig ziekmeldingen. Ze zijn leergierig, gemotiveerd, prettig in omgang en flexibel."

Joyce van der Tol - Centraal Contact Center Ymere

StudentenWerk staat voor kwaliteit.

Bij de selectie van kandidaten beoordelen we altijd streng op de competenties klantgerichtheid en inlevingsvermogen. Natuurlijk moeten de kandidaten over de juiste kennis beschikken. Onze accountmanagers zijn daarom ook altijd COPC-gecertificeerd.

Hiernaast bieden we u ook de benodigde diensten waarmee u de kwaliteit in uw organisatie waarborgt.
Bijvoorbeeld door middel van performance assessments of onze online competentie managementtool GROEI.


U haalt onze expertise in huis

Is er binnen uw organisatie sprake van grote aantallen callcentermedewerkers? Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van de StudentenWerk Inhouse Service. Een vast team van StudentenWerk managers opereert dan binnen de muren van uw organisatie, om uw HR-management op zowel administratief als uitvoerend niveau te ontzorgen.


StudentenWerk is mantelpartner voor Cendris.

Vanaf 2007 heeft StudentenWerk zich als backuppartner aan Cendris bewezen vanuit haar businessline Customer Contact Centers (CCC). Deze samenwerking heeft in 2010 geresulteerd in de keuze van Cendris voor StudentenWerk als haar vaste mantelpartner. Klik op de case hieronder voor een vergroting of ga voor meer klantenervaringen direct door naar onze cases- en referentiespagina.


Customer contact centers StudentenWerk callcenter
Klik op het plaatje om het beeld te vergroten.


Callcenter personeel?
Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens