America today partner StudentenWerk
America Today
America Today is een bekend kledingmerk met winkels in Nederland, België, Frankrijk en Italië. America Today heeft een speciale StudentenWerk voordeelpas ontwikkeld.

 

Radio 538 media partner StudentenWerk
Radio 538
Radio 538 is sinds enkele jaren een van onze grootste mediapartners. Radio 538 is het radiostation in Nederland met het grootste bereik onder de jongeren doelgroep. StudentenWerk werft, selecteert en managed het radio 538 promotieteam.

 

Warner Bros entertainment partner StudentenWerk
Warner Home Video
Warner Bros. Entertainment, Inc. (of Warner Bros.) is één van 's werelds grootste producenten voor televisie en film. StudentenWerk heeft een exclusieve samenwerking voor exclusieve voorpremières, goodies en gadgets.

 

MTV media partner StudentenWerk
MTV
MTV is sinds enkele jaren mediapartner van StudentenWerk. StudentenWerk en MTV hebben een crossmediale samenwerking.

 

Monster board partner StudentenWerk
Monsterboard
Monsterboard.nl maakt deel uit van het Monster Career Network, dat zijn oorsprong vindt in de Verenigde Staten. Monsterboard was het eerste bedrijf dat bedacht om banen aan te bieden via internet. StudentenWerk maakt gebruik van het Monster Netwerk.

 

Slam FM media partner StudentenWerk
Slam FM
Slam FM is een van de media partners van StudentenWerk. Als jongeren radiostation draagt Slam FM bij aan de naamsbekendheid van StudentenWerk. StudentenWerk is verantwoordelijkheid voor het Slam FM Promotieteam.  

 

ING partner StudentenWerk
ING
Naast het jarenlange financiële partnership is StudentenWerk een van de uitzendpartners van de ING bank. Daarnaast werken ING en StudentenWerk regelmatig samen op online gebied. 

 

Stichting Financiële toetsing partner StudentenWerk
SFT
Voor het bieden van zekerheid is in 1998 de Stichting Financiële Toetsing (SFT) opgericht. SFT heeft als doel inleners van uitzendkrachten te vrijwaren van naheffingen voor premie- en belastingafdracht, in het geval dat uitzendondernemingen hun verplichtingen niet nakomen.

 

SBS6 partner StudentenWerk
SBS6
SBS 6 is een mediapartner van StudentenWerk. Regelmatig zijn de televisie commercials van StudentenWerk voorbij gekomen op een van de zenders van SBS 6. Ook voor SBS verzorgt StudentenWerk het promotieteam.

 

ABU partner StudentenWerk
ABU
De ABU is dé belangenbehartiger van de uitzendondernemingen in Nederland. StudentenWerk is lid van de ABU. Dit lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap.

 

Qmusic media partner StudentenWerk
Qmusic
Qmusic is sinds enkele jaren mediapartner van StudentenWerk. Qmusic is een radiostation met een zeer groot bereik onder de jongeren doelgroep. StudentenWerk werft en selecteert het Qmusic promotieteam.

 

Gstar partner StudentenWerk
Gstar
G-Star is een Nederlands bedrijf dat kleding ontwerpt, laat produceren en verkoopt. StudentenWerk is een partnership aangegaan met G-Star voor specifieke studenten acties.