Werving voor Catering en Hospitality


Werving

Wij zetten in no time een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren supersnel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Training

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.

Planning en verloning

Met slimme software nemen wij het gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.Case Albron: een verjongingskuur van het personeel én hogere omzet!


Albron

Gevraagd: verjongingskuur

Albron is een van de grootste cateraars van Nederland. Zo’n vijfduizend enthousiaste medewerkers werken op bijna duizend locaties. Hoe verschillend de evenementen ook zijn, één streven staat steeds voorop. Kwaliteit. Bij elk evenement de juiste service bieden. Dat kan alleen als je over de juiste cateringmedewerkers beschikt. Albron wilde graag een verjongingskuur van haar personeelsbestand, en vroeg YoungCapital te helpen bij de werving en selectie van jong cateringtalent. Een uitdaging die YoungCapital graag aanging!
Albron

Stijging van de omzet door onze commerciële studenten

Eerst richtte YoungCapital een flexpool met commerciële en enthousiaste studenten op die op ieder moment kunnen worden ingezet. Onze kandidaten staan garant voor kwalitatief hoogstaande service, en werken vanuit een productieve en commerciële instelling. Het resultaat? De bijverkoop van Albron is gestegen. De kosten zijn verlaagd en de omzet is verhoogd.
Albron

De juiste kandidaat op de juiste plaats

Alle studenten hebben eerst een op maat gemaakt trainingsprogramma doorlopen, en beschikken over een HACCP-diploma. Hierdoor zijn de inwerkkosten aanzienlijk verlaagd. Een andere belangrijke vraag was: hoe plan je zo’n groot aantal werknemers efficiënt in? YoungCapital heeft het planproces volledig geautomatiseerd, waardoor Albron kandidaten nu per locatie ad hoc kan inplannen. Er wordt bijvoorbeeld geselecteerd op competentie, ervaring, en directe beschikbaarheid. Zo komt de juiste kandidaat altijd op de juiste plaats terecht!
“Sinds de samenwerking met YoungCapital is onze kwaliteit zichtbaar toegenomen, met name in de flexibiliteit en het opleidingsniveau van de uitzendkrachten.”

Nesrin Ozcan, Planner bij Albron

Heeft u een uitdaging op personeelsgebied? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*