Case ING: succesvol specialistisch recruitment


Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving

Wij zetten in no time een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren supersnel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Training

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.

Planning en verloning

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.hulp met de ov-chipkaart

Partner van ING

Met onze hulp gaan er iedere week nieuwe financiële toppers aan de slag op het hoofdkantoor en de regionale kantoren van ING. Dat doen wij al 4,5 jaar als toegewijde mantelpartner van ING.
hulp met de ov-chipkaart

Best leverende partij

Onze recruiters leveren afgestudeerde kandidaten voor drie functies: administratief medewerker, customer contact medewerker en klantenadviseur. Omdat ING op zoek is naar gedreven mensen, selecteren we kandidaten met de wil om bij ING verder te leren, en nóg beter te worden. Een bewezen succes; in februari 2015 waren wij de best leverende partij van alle partners van ING.
hulp met de ov-chipkaart

273 uitzendkrachten in een jaar

In totaal heeft YoungCapital in 2014 ruim 273 kandidaten bij ING aan het werk gezet. Ook voor zwaardere functies leveren we kandidaten met een Wft-diploma. Hier leiden we onze kandidaten via het traineeship van onze YoungCapital University zelf voor op.

hulp met de ov-chipkaart

Doorgroeimogelijkheid bij topwerkgever

Onze best presterende kandidaten krijgen van ING volop doorgroeimogelijkheden in senior-, principal- of kantoormanagementfuncties. Hierdoor staat ING bij onze kandidaten bekend als één van de topwerkgevers om bij te werken!


Deze bedrijven kiezen ook voor YoungCapital

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Dat laten wij u uiteraard graag zien. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op


*
*
*
*