ABU ISO Certificering

ABU
ABU lidmaatschap
YoungCapital Payroll, dochtermaatschappij van StudentenWerk, is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen). Dit lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Wanneer u werkt met een uitzendbureau dat aangesloten is bij de ABU weet u zeker dat deze onderneming financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten.
SNA

SNA-verklaring
Als ABU-lid is YoungCapital Payroll ook aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA), dit betekent dat we aan de NEN 4400-1 norm voldoen. SNA-gecertificeerde ondernemingen zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, zoals bijvoorbeeld de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting en het uitvoeren van identiteitscontroles. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden.

Op de website van de SNA vindt u meer informatie en kunt u de meest recente SNA verklaring van YoungCapital Payroll opvragen.

Mocht u meer informatie willen over de tarieven van StudentenWerk, bereken dan hier online de kosten van onze uitzendkrachten.

Snel personeel nodig?
Wij bellen u

*
*
*
*