Contact / Vestigingen > Regiokantoor Almere

YoungCapital studentenuitzendbureau Almere

StudentenWerk is onderdeel van YoungCapital


Regiokantoor Almere

Schoutstraat 57
1315 EW Almere
Tel: (+31) 036 - 548 3420
E-mail: almere@studentenwerk.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier uw route naar ons studentenuitzendbureau in Almere
Klik hier om naar het uitzendbureau van YoungCapital in Almere te gaan.

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Almere voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

036 – 548 3420


Ben je student?

En zoek je een bijbaan of vakantiewerk naast je studie?
Schrijf je nu in


Routebeschrijving YoungCapital Almere


Met de auto

vanuit Lelystad:

Neem op de A6 de afslag Almere- Buiten Oost (afslag 8). U komt uit op de Hogering. Ga rechtdoor richting Almere Centrum en sla bij afslag Centrum, Flevoziekenhuis (afslag 15) bij de verkeerslichten linksaf (links voor u ligt de warmtekrachtcentrale). U komt nu op de Markerdreef. Sla bij het derde verkeerslicht rechtsaf de Spoordreef op en houd deze weg aan. Rijd onder het spoorviaduct door, ga bij de verkeerslichten linksaf de Schoutstraat. Hier is ons kantoor gevestigd, op nummer 57.

vanuit Amsterdam:

Neem vanaf de A6 (Amsterdam- Lelystad) afslag Almere-Stad West (afslag 3). U komt uit op de Hogering. Rijd deze af totdat u afslag Centrum, Flevoziekenhuis ziet (afslag 15) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (rechts voor u ziet u de warmtekrachtcentrale). U komt nu op de Markerdreef. Rijd onder het spoorviaduct door en ga bij de verkeerslichten linksaf de Schoutstraat in. Hier is ons kantoor gevestigd, op nummer 57.Neem vanaf de A6 (Amsterdam- Lelystad) afslag Almere-Stad West (afslag 3). U komt uit op de Hogering. Rijd deze af totdat u afslag Centrum, Flevoziekenhuis ziet (afslag 15) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf (rechts voor u ziet u de warmtekrachtcentrale). U komt nu op de Markerdreef. Rijd onder het spoorviaduct door en ga bij de verkeerslichten linksaf de Schoutstraat in. Hier is ons kantoor gevestigd, op nummer 57.

vanuit Utrecht:

Rijd via de A27 (Hilversum-Almere) over de Stichtsebrug richting Almere. Neem de eerste afslag Almere-Stad en sla bij de stoplichten linksaf. U komt nu op de Waterlandseweg. Aan het eind hiervan gaat u onder de A6 door en u rijdt nu op de Veluwedreef, richting Centrum/Cinemadreef. Op de Cinemadreef na ca. 800m links afslaan naar de Hospitaaldreef. Steek de busbaan over en vervolg uw weg langs het ziekenhuis op de Hospitaalweg. U rijdt nu onder een overdekt gedeelte van het centrum door en kruist wederom de busbaan. Rij met de weg mee rechtdoor, voorbij de voetgangersoversteekplaats en bij de stoplichten rechtdoor de Spoordreef op. Op de Spoordreef bij de kruising voor het spoorviaduct rechts afslaan naar de Schoutstraat.


Met het Openbaar Vervoer
Bus- en treinstation Almere Centrum ligt op enkele minuten lopen van de vestiging Almere. Vanuit bus- en treinstation Almere Centrum loopt u naar het Busplein, in de richting van het winkelcentrum. Vervolgens slaat u rechts de Metropolestraat in. Dan gaat u rechtdoor over de busbaan, de Schoutstraat in. Hier is het kantoor van YoungCapital Almere gevestigd op nummer 57.

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Almere op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.