Je hebt gezocht op: Werk in Emmen

 • Ben jij op zoek naar een parttime of fulltime baan als koerier, chauffeur of Hiker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan voor onze koeriers pool!
 • Weet jij alles van smartphones, tablets en laptops? Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste gadgets? En wil jij werken in een innovatieve werkomgeving en ben jij 20 uur per week flexibel inzetbaar? Dan ben jij degene die wij zoeken!
 • Zoek jij een uitdagende baan? Wil je goed verdienen en werken voor de nieuwste en hipste producten in Telecom land? Dan is de functie van verkoopmedewerker bij Hi iets voor jou!
 • Jij hebt de leukste commerciële bijbaan van dit moment gevonden: Sales Representative!
 • Voor onze opdrachtgever de grootste cateraar van Nederland zoeken wij horeca en catering talenten in regio Emmen. Ben jij beschikbaar van 6 oktober tot en met 17 november voor minimaal 3 uur per dag? Heb je ervaring in de catering? Lees snel verder voor meer informatie.
 • Op de hoogte blijven van alle financiële functies bij de Non Profit bij jou in de buurt?
 • Op de hoogte blijven van alle callcenter functies bij de Non Profit bij jou in de buurt? Wij hebben de ideale baan!
 • Voor diverse ministeries, gemeentes en andere overheidsinstellingen (denk aan ziekenhuizen, onderwijs en woningscooperaties) zijn wij op zoek naar telefonistes & receptionistes! Wil jij ook opgenomen worden in onze pool?
 • Op de hoogte blijven van alle secretariële vacatures bij de Non Profit bij jou in de buurt? Variërend van Secretariaatsmedewerker tot Directiesecretaresses? Partime & Fulltime?
 • Onze opdrachtgever zoekt sales promotors die in een groot elektronica warenhuis een klein huishoudelijk product voor in de keuken gaan verkopen. Ben jij een verkooptalent? Lees dan snel verder!
 • Onze opdrachtgever zoekt sales promotors die in een groot elektronica warenhuis een klein huishoudelijk product voor in de keuken gaan verkopen. Ben jij een verkooptalent? Lees dan snel verder!
 • Als promotietopper ben je fanatiek, flexibel en vooral enthousiast. Heb jij dit in huis én ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de vrijdag en zaterdag? Reageer dan snel! We hebben wekelijks werk in alle provincies!
 • Als promotietopper ben je fanatiek, flexibel en vooral enthousiast. Heb jij dit in huis én ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de vrijdag en zaterdag? Reageer dan snel! We hebben wekelijks werk in ieder geval tot eind december in de regio Emmen!
 • Krijg jij ook een enthousiast gevoel bij de promotiewerkers in jouw supermarkt of op straat? Vind jij het leuk om gratis proefmonster van grote A merken uit te delen. Ben jij graag in gesprek met verschillende consumenten en ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor de vrijdag en zaterdag? Dan hebben wij de ideale bijbaan voor jou! We hebben wekelijks werk tot eind december in de regio Emmen!
 • StudentenWerk is door heel Nederland op zoek naar leuke enthousiaste studenten die geld willen verdienen! Ben jij representatief en spontaan en wil jij het visitekaartje zijn van de leukste bedrijven in Nederland? Lees dan snel verder!
 • Voor diverse opdrachtgevers in Noord_Oost Nederland zoeken wij doorlopend afgestudeerde en en enthousiaste ICT-ers! Ben jij bijna, net of al wat langer klaar met jouw HBO of WO-IT studie? Ben jij benieuwd wat er met jouw profiel mogelijk is? Lees dan snel verder!
 • Heb jij jouw HBO- of WO- opleiding (bijna) afgerond? Ben je op zoek naar een baan waarmee je een stevig fundament legt voor je verdere loopbaan in de IT? Wij bieden jou een software development training van een maand aan. Na deze maand ga jij jouw opgedane programmeerkennis in de praktijk brengen bij een van onze opdrachtgevers.
 • Heb jij een HBO- of WO- opleiding (bijna) afgerond? Ben je opzoek naar een baan waarbij je een fundament legt voor je verdere loopbaan in de IT? Wij bieden jou een training van een maand en een baan bij een hoogwaardige IT- dienstverlener met vestigingen in heel Nederland. Binnen 6 tot 10 maanden ben je 1ZO-804 Java SE7 Programmer.
 • Heb jij jouw HBO- of WO- opleiding (bijna) afgerond? Ben je op zoek naar een baan waarmee je een stevig fundament legt voor je verdere loopbaan in de IT? Wij bieden jou een Java software development training van een maand aan. Na deze maand ga jij jouw opgedane kennis in de praktijk brengen bij een hoogwaardige IT- dienstverlener met vestigingen in heel Nederland. Binnen 6 tot 10 maanden behaal jij het 1ZO-804 Java SE7 Programmer certificaat.
 • Voor diverse opdrachtgevers in Noord-Oost Nederland zoeken wij continu gemotiveerde PHP-programmeurs (m/v) die graag willen werken in jonge, dynamische organisaties en gebruik willen maken van de nieuwste internet-technologieën. Kun jij jezelf hier in vinden? Reageer dan direct!

Werk in Emmen

Ben je op zoek naar leuk werk in Emmen? In het bovenstaande overzicht vind je het totale StudentenWerk aanbod van werk in Emmen. Wil je specifiek zoeken naar bepaald werk in Emmen of omgeving? Gebruik dan ons zoekformulier. Solliciteren via StudentenWerk werkt heel eenvoudig. Als je leuk werk in Emmen hebt gevonden kun je direct online solliciteren op je baan naar keuze. Als je bent ingeschreven ontvang je automatisch het nieuwste werk aanbod in je mailbox.